HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Klaus și Carmen Iohannis au mers în safari pe cheltuiala românilor: Turism de lux cu imagini impresionante

Klaus și Carmen Iohannis au mers în safari pe cheltuiala românilor: Turism de lux cu imagini impresionante
Sursă foto: Stiri Pe Surse

Preşedintele României, Klaus Iohannis, împreună cu soţia sa, Carmen, au participat la un safari în Parcul Naţional Nairobi din Kenya, în timpul vizitei lor oficiale. Fotografii cu ei au apărut pe pagina de Facebook a Kenya Wildlife Service.

"Astăzi, secretarul de cabinet al Ministerului Turismului şi Faunei Sălbatice, Hon. Dr. Alfred Mutua, alături de directorul general al Kenya Wildlife Service, Dr. Erustus Kanga, au avut onoarea de a-i găzdui pe distinsul preşedinte român Klaus Iohannis şi pe prima doamnă Carmen Iohannis în Parcul Naţional Nairobi", se menţionează în postarea făcută pe pagina Kenya Wildlife Service.

Preşedintele şi prima doamnă sunt surprinşi în fotografii fiind într-o maşină de teren și ascultând informaţii despre Parc. Ambii sunt îmbrăcaţi lejer, cu haine în culori deschise și poartă ochelari de soare. Preşedintele Klaus Werner Iohannis se afla acolo pentru o vizită oficială ce a durat trei zile.

Desigur, nu a fost o vacanță pentru Klaus Iohannis ci o întâlnire oficiala cu ministrul responsabil pentru protejarea naturii din Kenya.

"Întâlnire cu ministrul pentru protejarea naturii din Republica Kenya, Alfred Nganga Mutua, și cu Directorul General al Kenya Wildlife Service, Erustus Kanga, în cadrul vizitei la Parcul Național Nairobi", se află în agenda președintelui.


   

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu