HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Joi, la graniță, au fost confiscate bunuri în valoare de aproape un milion de lei.

Joi, la graniță, au fost confiscate bunuri în valoare de aproape un milion de lei.
Sursă foto: Stiri Pe Surse

În ziua de joi, forţele de poliţie de la frontieră au confiscat bunuri însumând aproape un milion de lei şi au impus amenzi totalizând 50.400 de lei. Aceste măsuri au fost luate ca urmare a identificării a 24 de infracţiuni şi 33 de contravenţii comise atât de cetăţeni români, cât şi străini, la punctele de trecere a graniţei, conform Agerpres.

Conform datelor IGPF, în ziua respectivă s-au efectuat procedurile necesare pentru controlul unui număr aproximativ de 154.800 persoane - cetăţeni români şi străini - şi mai mult de 46.800 vehicule care tranzitau frontiera României, atât la intrare cât şi la ieşire.

Numărul celor care au intrat în România în acea zi a fost de 72.609 persoane, dintre care 7.709 erau cetăţeni ucraineni. Astfel, începând cu data de 10.02.2022 şi până acum, pe teritoriul naţional au pătruns un număr totalizat la 6.596.556 cetăţeni ucraineni.

"Nu s-a permis intrarea în ţară a 26 de cetăţeni străini care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi, de asemenea, nu s-a permis ieşirea a şapte cetăţeni români in diferite motive legale", se menţionează în comunicatul citat.

ARTICOL SCRIS DE:
Ion Dumitrescu