HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Jandarmii au prins un tânăr din Onești, urmărit la nivel național, în posesia drogurilor.

Jandarmii au prins un tânăr din Onești, urmărit la nivel național, în posesia drogurilor.
Sursă foto: DIICOT

Un individ de 21 de ani, originar din Oneşti și căutat la nivel național pentru un mandat de arestare preventivă, a fost descoperit de către jandarmii Grupării Mobile de Jandarmi (GMJ) Bacău în posesia unor substanțe narcotice, conform Agerpres.

Sorin Merluşcă, purtătorul de cuvânt al GMJ Bacău, a anunţat vineri că respectivul era pe o arteră din Oneşti și se comporta zgomotos fără a avea, aparent, un motiv anume.

"Forțele jandarmeriei au intervenit pentru interceptarea individului, în scopul clarificarii situaţiei care provoacă starea sa agitată. În urma verificării în bazele noastre operative, s-a constatat că asupra persoanei respective fusese emis un mandat de arestare preventivă pentru crimele de furt calificat, tentativă la furt calificat şi complicitate la furt calificat. El era dat în urmărire generală. În urma percheziției corporale preventive, asupra tânărului au fost găsite 3 folii de aluminiu ce conţineau o substanţă vegetal", a menţionat Sorin Merluşcă.

Jandarmii i-au întocmit actele necesare pentru infracţiunea de posesie ilegalã de droguri destinate consumului personal.

În același timp, tânărul a fost predat poliţiştilor pentru continuarea procedurilor legale.

ARTICOL SCRIS DE:
Elena Marin