HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Jandarmii au intervenit în comuna Berislăveşti, după ce un urs a pătruns într-o gospodărie și a atacat un porc.

Jandarmii au intervenit în comuna Berislăveşti, după ce un urs a pătruns într-o gospodărie și a atacat un porc.
Sursă foto: Facebook

Forțele de jandarmi din Vâlcea au fost chemate să intervină în localitatea Berislăvești, sâmbătă seară, după ce un rezident a raportat că un urs a pătruns în curtea sa și a atacat un porc.

Conform declarațiilor făcute de reprezentanții Jandarmeriei Vâlcea, un locuitor al satului Rădăcinești, parte din comuna Berislăvești, a apelat numărul de urgență 112 sâmbătă seară. Acesta cerea intervenția forțelor de ordine dupa ce un urs a intrat pe proprietatea sa. "Potrivit informaţiilor primite, animalul sălbatic a atacat un porc şi a părăsit zona, îndreptându-se către o pădure. Nu au fost atacate persoane", conform comunicatului Jandarmeriei Vâlcea citat de news.ro.

În momentul redactarii acestei ştiri, o echipa de jandarmi era în drum spre locul incidentului pentru a interveni și monitoriza zona în care ursul ar fi fost vazut.

Aceasta este cea de-a doua apariție a unui urs în comuna Berislavești în decursul acestei săptămâni. Marți, localnicii au semnalat prezența unui alt urs în comuna, dar animalul s-a retras în pădure fără a cauza vreun rău.

ARTICOL SCRIS DE:
Elena Marin