HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Informații despre al treilea suspect, presupusul lider al crimei, în cazul omului de afaceri din Sibiu

Informații despre al treilea suspect, presupusul lider al crimei, în cazul omului de afaceri din Sibiu
Sursă foto: politiaromana.ro

Finalul trilogiei de infractori, identificat ca fiind capul rețelei criminale în cazul magnatului din Sibiu, a fost pus pe lista celor mai căutați de autorități.

Forțele de ordine au reușit să îi prindă pe ceilalți doi complici, după ce s-au refugiat peste granițe. Duminică, 19 noiembrie, Poliția Română a comunicat că aceștia au fost localizați și capturați în Scoția și respectiv Irlanda de Nord.

Există indicii care sugerează că ultimul suspect, încă neatins de mâna legii, ar putea fi ascuns în aceeași zonă cu cei doi deja prinși.
Cine este acest al treilea implicat în cazul asasinatului din Sibiu?

Acesta are 31 de ani și provine din Horezu, un oraș situat în județul Dolj. Mama sa a afirmat pentru digi24.ro că nu a mai avut nicio conversație cu fiul ei timp de 20 de ani.

Suspectul a avut anterior conflicte cu legea și în Slovenia, unde a executat o pedeapsă pentru furtul unor telefoane mobile dintr-un centru comercial, cauzând un prejudiciu de 125.000 euro. Conform sursei citate anterior, mama acestuia a relatat că el a mai petrecut timp după gratii și pentru trafic ilicit de substanțe interzise.

În plus, aceasta a adăugat că nu ar fi surprinsă dacă l-ar vedea comițând un furt, dar niciodată o crimă. Femeia a mai menționat că fiul ei a părăsit casa în urmă cu mult timp și nu a mai ținut legătura cu el de peste două decenii.

Informațiile sugerează că acesta ar fi fost cel care a orchestrat jaful din reședința omului de afaceri sibian, după ce ar fi descoperit că victima dispunea de o sumă considerabilă provenită din fonduri europene.

ARTICOL SCRIS DE:
Mihai Popescu