HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Incident grav în Arad: Un poliţist investigând un accident rutier a fost lovit de o maşină, iar șoferul a fugit, dar a fost prins mai târziu.

Incident grav în Arad: Un poliţist investigând un accident rutier a fost lovit de o maşină, iar șoferul a fugit, dar a fost prins mai târziu.
Sursă foto: Stiri Pe Surse

Incident grav în Arad: Un ofițer de poliție implicat în investigarea unui accident de circulație a fost lovit de o mașină. Șoferul a părăsit scena, dar a fost capturat ulterior

"La data de 7 noiembrie a.c., aproximativ la ora 14:40, o echipă din Biroul Poliției Rutiere se afla pe locul unui accident rutier recent, la intersecția dintre străzile G-ral Vasile Milea și Nicolae Grigorescu, în Arad. O mașină s-a oprit lângă unul dintre polițiști, care i-a indicat șoferului să meargă mai departe cu viteză redusă. În momentul în care a trecut pe lângă cel de-al doilea polițist, vehiculul l-ar fi lovit, apoi și-a continuat drumul", conform comunicatului IPJ Arad.

Polițiștii au demarat imediat urmărirea vehiculului, care a fost interceptat la intersecția Bd. Revoluţiei cu str. Crişan, cu ajutorul unei echipe de Ordine Publică și al forțelor Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

"Individul a fost încătușat și dus la sediul poliției rutiere pentru testarea consumului de alcool și droguri, precum și pentru interogatoriu.Polițistul lovit s-a prezentat la UPU pentru evaluarea stării sale de sănătate și primirea îngrijirilor medicale necesare", a adăugat IPJ Arad.

În urma investigațiilor, se va stabili clasificarea legală a infracțiunii.

ARTICOL SCRIS DE:
Ion Dumitrescu