HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Horoscop pentru 2 noiembrie 2023. Gemenii își stabilesc granițe.

Horoscop pentru 2 noiembrie 2023. Gemenii își stabilesc granițe.
Sursă foto: Reddit

Horoscopul pentru data de 2 noiembrie 2023 indică faptul că Gemenii încep să definească limite și se străduiesc să realizeze ceea ce își doresc. Stelele le recomandă celor născuți sub acest semn zodiacal să se afirme dacă vor să fie respectați așa cum merită.

Racii, în această perioadă, sunt mai conștienți ca niciodată de energiile care vin spre ei. Acești nativi vor ști exact cum să acționeze atunci când simt presiunea momentului și cum să evite relațiile toxice care le perturbă viața.


Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2023

Potrivit horoscopului pentru data de 2 noiembrie 2023, astrele sunt favorabile tuturor semnelor zodiacale. Luna în Gemeni și tranzitul Venus pătrat cu Luna aduc o energie pozitivă puternică. Cu toate acestea, perioada este una intensă, iar semnele zodiacale trebuie să știe când este momentul potrivit pentru a lua decizii. Descoperiți ce v-au pregătit astrele în funcție de semnul zodiacal sub care v-ați născut.


Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Sinceritatea te caracterizează, iar atunci când vine vorba de onestitate, nu îți place să ocolești adevărul. Astăzi ai toate motivele să fii așa. Când trebuie să îți exprimi punctul de vedere, preferi calea directă. De fiecare dată când Luna este în Gemeni, acest tranzit cosmic îți amplifică abilitatea de a exprima gândurile într-un mod clar și concis.

Astăzi s-ar putea să simți mai mult ca oricând o nevoie imperioasă de a discuta despre ceva important legat de bani, sănătate și ceea ce ai nevoie pentru a te simți confortabil cu tine însuți.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Astăzi, cu Luna în Gemeni, ești preocupată doar de situația ta financiară. Cu Soarele în sectorul tău profesional, ești hotărâtă să faci lucrurile să se întâmple.

De fapt, cu Marte în Scorpion, ești determinată să realizezi ceea ce ți-ai propus. Nu te temi deloc de muncă grea și responsabilitate. Tranzitul cu Venus în pătratul lunii de astăzi poate reprezenta o provocare, dar este exact forța de care ai nevoie acum pentru a te ridica și a obține ceea ce este al tău.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Astazi este ziua in care incepi sa stabilesti limite in ceea ce priveste modul in care vrei sa te trateze viata. Ai ajuns la capatul rabdarii de a juca un rol minor, iar acum esti gata sa ii impingi pe ceilalti din cale pentru a obtine atentia si respectul pe care le meriti. Luna de astazi in zodia ta pune accent pe ceea ce simti ca ai castigat.

Dezvoltarea personala si actiunile care iti imbunatatesc viata sunt ceea ce faci cu Marte in Scorpion.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Ești sensibilă la orice energie vine spre tine. Când intri într-o cameră, poți să-ți dai seama când ceva este în neregulă sau nu. Luna de astăzi în Gemeni încurajează descoperirea teritoriului inamic. Acest lucru poate implica situații toxice în viața ta, care te epuizează.

Vibe-ul negativ pe care îl captezi ar putea fi pentru că simți că impactul pe care îl are aceasta îți afectează munca, relațiile și alte domenii ale vieții. Stresul poate fi un obstacol, așa că, vrei să mergi mai departe și să uiți de asta.Leu: 23 iulie – 22 august

Nu este prea devreme pentru a începe cumpărăturile de sărbători. Ai simțit nevoia de a începe să te pregătești de sărbători cu săptămâni în urmă. Ai așteptat cu răbdare să cumperi lucruri pentru prieteni și familie.

Cu toate acestea, Venus, pătratul lunii de astăzi, îți atrage atenția să nu cheltui banii pe toate obiectele pe care le vezi.Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Este uimitor cum rețelele sociale par să îți citească gândurile, iar în ultimul timp un cuvânt care apare des pentru tine este „compensare”. Te-ai simțit prost plătit și, în loc să renunți sau să găsești un nou loc de muncă, ai rămas loial pe poziția ta, sperând să câștigi mai mulți bani printr-o mărire de salariu sau un bonus înainte de sfârșitul anului. Dar acum, în timpul Tranzitului cu Lunii, răbdarea ta scade.

Nu vrei să fii nevoită să ceri o mărire de salariu, dar îți este greu să negi că ai nevoie de una. Lucrezi din greu pentru a câștiga pe partea financiară, așa că în timpul acestui tranzit, s-ar putea să începi să cercetezi cea mai bună abordare pe care o poți avea pentru a-ți cere mărirea de salariu, sfătuiește Astrology.com.Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Erai pregătită pentru o aventură ieri, iar astăzi ideea de a evada din viața de zi cu zi este atât de atrăgătoare pentru tine. O problemă ar putea fi că nu ai fonduri pentru a-ți lua concediu și a pleca într-o excursie. S-ar putea chiar să simți că ți se va refuza oricum o solicitare de concediu, deoarece sărbătorile sunt mai aproape ca oricând și munca e din ce în ce mai multă.

În loc să te dai bătută, începe să planifici ceva la care poți aștepta cu nerăbdare în viitor. Tranzitul lui Venus pătrat cu Luna este momentul perfect pentru a crea un panou pentru toate visele tale. Poți crea un plan pentru vacanța perfectă!Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nu-ți place să ceri oamenilor bani sau ajutor. De fapt, nu este în ADN-ul tău să depinzi de cineva decât dacă trebuie neapărat să faci asta. Luna de astazi in sectorul tau de resurse iti face sa realizezi ca ai atat de multi oameni care sunt gata sa te ajute daca ai nevoie. Ai prieteni care se ofera mereu, dar si oameni care de obicei spui nu. Astazi poate fi diferit.Sagetator: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nu stii niciodata cu cine te vei intalni sau unde. Astazi este posibil sa te vezi cu o persoana pe care doreai de fapt sa o eviti. Este o situatie incomoda cand te trezesti certata de un sef, de un coleg sau de o persoana cu care lucrezi.Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Un timp în natură este tot ce ai nevoie pentru a te simți relaxată. Luna Gemeni îți va activa sectorul de wellness și rutine zilnice. Uneori, o mică pauză în ziua ta poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru a-ți elibera mintea și a-ți stimula starea de spirit.

Deoarece Luna se află într-un pătrat cu Venus, s-ar putea să nu ai chef să vorbești despre sentimentele tale cu nimeni în acest moment.Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Ai o inimă bună, iar astăzi, indiferent dacă ai sau nu buzunare largi, tranzitul lui Venus te înclină spre generozitate. Știi cum e să nu ai lucruri și preferi să nu-i vezi pe alții suferind dacă nu trebuie. Astazi natura ta generoasa se simte bine fiind exprimata fara ezitare.Pesti: 19 februarie – 20 martie

Ai grijă. Există anumite zile în care provocarea unui șef ar trebui să fie reconsiderată. Deși poate părea a fi momentul potrivit pentru a te apăra, există și alte situații care s-ar putea duce spre conflict.

În timpul lui Venus pătrat cu Luna, vei dori să te gândești la ideile tale înainte de a le împărtăși. Indiferent cât de familiar te simți cu cineva în acest moment, rămâi la nivelul de relație strict profesională.

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu