HUB PRESS

s e î n c a r c ă

George Simion reacționează vehement după controversa vaccinurilor de un miliar de euro: Nu ar trebui să ne îndurăm de acești infractori!

George Simion reacționează vehement după controversa vaccinurilor de un miliar de euro: Nu ar trebui să ne îndurăm de acești infractori!
Sursă foto: Facebook

Liderul AUR, George Simion, a avut o reacție puternică în urma scandalului legat de vaccinurile anti-Covid care valorează un miliard de euro: "Nu ar trebui să îi tratăm cu indulgență pe acești criminali!"

Imunitatea fostului prim-ministru Florin Cîțu și a foștilor miniștri ai Sănătății, Ioana Mihăilă și Vlad Voiculescu, a fost solicitată să fie ridicată. Aceștia sunt acuzați de acte corupte și abuzuri legate de vaccinurile anti-Covid din timpul pandemiei. George Simion nu ezită să își exprime furia față de ei. Liderul AUR susține că cei trei ar trebui să fie închiși pentru acțiunile lor împotriva poporului român.

George Simion vorbește despre scandalul corupției și abuzurilor din timpul pandemiei

"Acesta este un incident neobișnuit în istorie și nu ar trebui să existe un astfel de partid în Parlamentul României și nici nu va mai exista. USR este istorie, datorită noastră, dar și datorită persoanei care a luat cuvântul anterior. Voi fi mulțumit când îl voi vedea pe Raed Arafat, alt pro-vaccinist notoriu, după Cîțu la închisoare. Arafat, pe lângă promovarea vaccinurilor lui Cîțu, a popularizat și izoletele și alte forme de deturnare a banului public. Nu ar trebui să avem compasiune față de acești criminali care au ruinat economia României. De acum înainte, nu trebuie să ne fie milă să pedepsim pe cei care ne-au făcut rău", a declarat George Simion la România TV.

ARTICOL SCRIS DE:
Ion Dumitrescu