HUB PRESS

s e î n c a r c ă

George Simion a dezvăluit la televizor rezultatul negativ al testului antidrog efectuat la Obregia, confirmând că nu s-a drogat (VIDEO)

George Simion a dezvăluit la televizor rezultatul negativ al testului antidrog efectuat la Obregia, confirmând că nu s-a drogat (VIDEO)
Sursă foto: Stiri Pe Surse

George Simion, conducătorul AUR, a fost subiectul unui test antidrog monitorizat de o echipă Antena 3. În ciuda faptului că se pregătea pentru un test de sânge la Spitalul Obregia, el a fost nevoit să furnizeze o mostră de urină în schimb. Simion a recunoscut că anticipa o procedură diferită.

În fața acuzațiilor de consum de droguri din partea adversarilor săi politici, liderul AUR și-a exprimat hotărârea de a se supune examinării. "Un adversar politic de la USR a spus că am consumat droguri sau că sunt prea energic în ședințele de plen. Şi am venit la dvs cu echipa de filmare să îmi fac un test, să arătăm oamenilor dacă aceste acuzații sunt adevărate sau nu. Eu am curajul să fac acest test. Sper să aibă şi alţii curajul să îl facă", a declarat el.

Rezultatele analizei au fost dezvăluite pe Antena 3 CNN cu permisiunea lui Simion. Medicul responsabil cu testarea a anunțat rezultate negative pentru o serie de substanțe inclusiv amfetamină, metamfetamină, benzodiazepine, barbiturice, metamfetamine, fentanil, cocaină, oxicodonă, opiacee și fenciclidină.

Simion nu a fost surprins de rezultatul negativ, subliniind faptul că are un cazier judiciar curat și încurajând alți politicieni ca "Drulă, Moșteanu, Năsui" să îi urmeze exemplul. El a menționat că se așteaptă ca reprezentanții tuturor partidelor să fie testați în același mod și ia în considerare o acțiune legală împotriva individului care l-a acuzat de consum de droguri.

ARTICOL SCRIS DE:
Mihai Popescu