HUB PRESS

s e î n c a r c ă

FOTO-VIDEO: Confruntare violentă între două grupări în Botoșani, cu pumni și picioare pe stradă / Intervenție dură a mascaților

FOTO-VIDEO: Confruntare violentă între două grupări în Botoșani, cu pumni și picioare pe stradă / Intervenție dură a mascaților
Sursă foto: btonline

Un conflict violent s-a produs sâmbătă pe o arteră din municipiul Botoşani, implicând mai multe persoane. În urma altercaţiei, trei indivizi au fost transportaţi la spital, în timp ce alţi 11 sunt reţinuţi la poliţie pentru declaraţii, conform News.ro.

Oficialii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani au făcut cunoscut faptul că toate forţele de ordine disponibile pe teren şi jandarmii au răspuns apelului de intervenţie la locul incidentului.


“În urma apelului efectuat prin 112 la faţa locului au fost direcţionate toate echipajele din teren, respectiv jandarmi, poliţiştii de ordine publică şi rutieră, precum şi poliţiştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale. S-a intervenit în forţă, toate persoanele implicate fiind imobilizate si conduse la sediul poliţiei pentru cercetări”, au declarat oficialii IPJ Botoşani.

Prin urmare, 11 dintre cei implicați în altercație au fost conduși la secția de poliție pentru a da declarații, iar alți trei se află sub îngrijire medicală în spital.

ARTICOL SCRIS DE:
Elena Marin