HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Fostul consilier al lui Dan Barna critică dur USR: A devenit periferic în politica...

Fostul consilier al lui Dan Barna critică dur USR: A devenit periferic în politica...
Sursă foto: digi24.ro

Andrei Caramitru, un fost membru proeminent al USR, a declarat într-o postare pe pagina sa de Facebook că partidul se confruntă cu o problemă majoră de credibilitate și seriozitate.

"- ei au elaborat PNRR-ul unde este evident specificat că taxele vor fi modificate. Cu toate acestea, se opun introducerii de noi taxe (și nu oferă soluții alternative). Este o situație haotică, care nu reflectă seriozitate.

"- pretind ca nu susțin familia tradițională și îl exclud pe Lasconi și pe alții - dar doresc să formeze o alianță cu PMP și Forța Dreptei care sunt extrem de conservatoare în privința valorilor creștine și tot. pe liste comune. Este o situație haotică, care nu reflectă seriozitate.

- pretind ca sunt cel mai democratic partid dar în realitate listele sunt create arbitrar și oricine se opune intern este eliminat, au exclus deja jumătate din membrii lor, acest lucru este fără precedent, aproape stalinist. Este nebunesc ce se întâmplă", a adaugat fostul membru USR.

"Acum nu spun că ceilalți sunt mai buni. Nu sunt. Dar cel puțin ceilalți nu pretind că sunt puri ca fecioara imaculată când în realitate nu sunt deloc...sunt la fel ca USR de fapt...", a concluzionat Caramitru.

ARTICOL SCRIS DE:
Dan Petrescu