HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Farmec oferă discounturi de până la 50% în cadrul campaniei Black Friday Fever.

Farmec oferă discounturi de până la 50% în cadrul campaniei Black Friday Fever.
Sursă foto: Stiri Pe Surse

Conform unui anunț al Farmec, compania a lansat campania Black Friday Fever sub sloganul "Îmbrăţişează toată frumuseţea". Această campanie se desfășoară în intervalul 10 - 19 noiembrie și oferă reduceri de până la 50% la produsele cele mai căutate din gama Farmec.

Alegerea produselor pentru campania Black Friday Fever s-a bazat pe preferințele și necesitățile specifice de îngrijire ale clienților. Astfel, cele mai substaniale reduceri vor fi aplicate unei game largi de produse din toate categoriile principale: ten, păr, corp și make-up.

"În oferta Black Friday Fever vor fi incluse cele mai populare produse din principalele categorii de îngrijire personală şi make-up, dar şi un mix de produse din gamele premium, precum Gerovital Luxury, dermato-cosmeticele Gerovital H3 Derma+ şi produsele destinate îngrijirii profesionale din gama Gerovital H3 Equilibrium. Totodată, şi produsele dedicate bărbaţilor, din gama Gerovital Men, vor beneficia de reduceri speciale. Estimăm că produsele tip fiole vor fi în continuare best sellers şi la Black Friday Fever din acest an. Din experienţa campaniilor anterioare, o altă categorie de produse care a înregistrat vânzări spectaculoase în perioada cu cele mai mari reduceri din an a fost reprezentată de produsele din gama profesională Gerovital H3 Equilibrium. Preconizăm o creştere a vânzărilor faţă de campania de Black Friday din 2022", a afirmat Vasile Ungurean, directorul de Vânzări al companiei Farmec.

În plus față de reducerile de până la 50%, magazinul online farmec.ro oferă și alte avantaje în cadrul campaniei Black Friday. Astfel, clienții vor beneficia de livrare gratuită în easybox pentru comenzi ce depășesc suma de 99 lei, sau transport gratuit prin curier pentru comenzile cu valoarea minimă de 149 lei.

În magazinele fizice Farmec și Gerovital, posesorii unui card de fidelitate se bucură suplimentar de o reducere adițională sub formă de puncte pe card, puncte care pot fi folosite ulterior la alte achiziții. De asemenea, serviciul gratuit de împachetare cadou este disponibil pentru toate achizițiile ce depasesc suma totala de 100 lei.

Farmec SA este una dintre cele mai mari și tradiționale companii din România. Portofoliul impresionant al companiei cuprinde produse moderne dezvoltate în laboratoare performante. Compania este certificată internațional GMP și distribuie produsele sale în aproximativ 30 țari.

În noiembrie 2023, rețeaua de magazine Farmec include 10 magazine în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, Sighișoara și Iași și 18 magazine Gerovital în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Galați, Oradea, Sibiu și Târgu Mureș.

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu