HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Evacuări în Buzău: Pompierii acționează la un bloc din Râmnicu Sărat unde s-au detectat scăpări de gaze în casa scării

Evacuări în Buzău: Pompierii acționează la un bloc din Râmnicu Sărat unde s-au detectat scăpări de gaze în casa scării
Sursă foto: Stiri Pe Surse

Duminică, echipa de pompieri din Buzău a fost chemată la un bloc de apartamente situat în Râmnicu Sărat, unde au fost detectate scurgeri de gaze în zona casei scării. În urma incidentului, 17 persoane au fost evacuate din clădire.

Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Neron Lupaşcu" al judeţului Buzău, forțele de intervenție au fost solicitate pentru a asigura măsurile necesare prevenirii și stingerii eventualelor incendii la un bloc rezidențial din municipiul Râmnicu Sărat, locul unde s-au identificat scurgerile de gaze pe casa scării.

În regim de urgenţă, la locul incidentului s-au prezentat o autospecială pentru stingerea incendiilor cu apă și spumă, o ambulanța SMURD și o autospeciala destinată primei intervenții și comandei.

La ajungerea echipajelor de pompieri s-a observat că existau scurgeri de gaze la nivelurile 2 și 4 ale imobilului. Au fost nevoite să fie evacuate 17 persoane.

Echipa Distrigaz a intervenit prompt prin oprirea alimentarea cu gaz la respectivul bloc rezidențial. Intervenția se afla încă în desfășurare.

ARTICOL SCRIS DE:
Elena Marin