HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Elena Lasconi: PNL a încercat să mă recruteze. Le-am răspuns că ar fi un compliment să îi numesc mafioți. În realitate, sunt doar niște interlopi.

Elena Lasconi: PNL a încercat să mă recruteze. Le-am răspuns că ar fi un compliment să îi numesc mafioți. În realitate, sunt doar niște interlopi.
Sursă foto: Facebook.com

Edilul orașului Câmpulung, Elena Lasconi, susține că a fost abordată de reprezentanți ai PNL în încercarea de a o "racola", promițându-i deblocarea unui proiect esențial pentru localitate. "Le-am spus că le-aş face un compliment dacă le-aş spune că sunt mafioţi. Sunt doar nişte interlopi", a declarat Lasconi, dezvăluind și numele celor care au încercat să discute acest subiect cu ea.

"Da, au încercat cei de la PNL şi nici nu mai vreau să mai discut despre asta. Din punctul meu de vedere, au făcut-o cu un sistem mafiot. De la PNL au venit să mă racoleze şi au spus că dacă vreau să văd buna lor credinţă o să deblocheze bulevardul (lucrările la bulevardul Pardon, cea mai importantă stradă din Câmpulung, blocate prin demersuri făcute în instanţă de prefectul de Argeş – n.r.)", a afirmat Elena Lasconi sâmbătă, în cadrul emisiunii Insider Politic difuzată pe Prima TV, potrivit news.ro.

Ea i-a descris pe cei care au încercat să o convinga să se alieze cu PNL ca fiind "nişte interlopi politici".

Chestionată despre identitatea liberalilor care au încercat să o recruteze în partid, Lasconi a menționat numele fostului membru al PNL Ben Oni Ardelean și Dan Radu Rușanu.

"Oricum se laudă că el i-a pregătit pe toţi cei care conduc acum PNL-ul şi că i se spune «Unchiul» nu? (...) Nu ai ce să vorbeşti cu genul ăsta de oameni. Adică... ai coloană vertebrală sau nu mai ai, sau eşti nevertebrată sau eşti cum bate vântul sau nu ştiu cum ai putea să fii. Le-am spus că le-aş face un compliment dacă le-aş spune că sunt mafioţi. Sunt doar nişte interlopi", a adăugat Lasconi.

Ea a subliniat faptul că, fiind lidera listei de candidați USR pentru alegerile europarlamentare, se așteaptă ca rivalii ei politici să încerce să o "înghesuie".

"Ştiu că, acum fiind şi pe primul loc pe lista de europarlamentare, o să încerce şi mai tare să mă calce pe cap, să îmi inventeze ceva, nu ştiu, orice. Mă aştept la absolut orice. Nu-mi este frică de nimic, de absolut nimic. De asta sunt, într-un fel, periculoasă", a conchis Lasconi.

ARTICOL SCRIS DE:
Ion Dumitrescu