HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Dorinel Munteanu a fost numit antrenorul etapei 16 din Superligă.

Dorinel Munteanu a fost numit antrenorul etapei 16 din Superligă.
Sursă foto: www.spynews.ro

În ultima rundă a Superligii, niciun jucător de la Farul Constanța sau CFR Cluj, campioana și vicecampioana, nu a reușit să se califice în echipa ideală a etapei. Marți, Liga Profesionistă de Fotbal a dezvăluit cele mai bune unsprezece ale etapei 16-a, cu Dorinel Munteanu ca antrenor.

O componență echilibrată pentru echipa ideală a sezonului include doi jucători fiecare de la Oțelul Galați și Politehnica Iași, conform mediafax.

Echipa ideală a etapei 16-a:

Portar
Horaţiu Moldovan (FC Rapid 1923) - Grație intervenţiilor sale salvatoare, Rapid a înregistrat al 11-lea meci consecutiv fără înfrângere în campionat.

Fundaşi

Denis Ciobotariu (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - A depus un efort considerabil și s-a descurcat admirabil împotriva atacurilor adversare.
Valentin Screciu (Universitatea Craiova) - Performanță fără cusur. A triumfat în majoritatea duelurilor pe care le-a avut.
Bart Meijers (Petrolul Ploiești) - Coloana vertebrală a defensivei prahovenilor și-a menţinut forma excelentă din acest sezon în meciul cu Universitatea Cluj.
Rareş Ispas (Politehnica Iaşi) - S-a dovedit a fi o alegere inspirată pentru sistemul lui Leo Grozavu. A avut două pase decisive la două dintre cele trei goluri ale ieșenilor.

Mijlocaşi

Baba Alhassan (FC Hermannstadt) - A înscris golul care a egalat meciul pentru sibieni în deplasarea de la Ovidiu.
Juri Cisotti (Oţelul Galați) - Căpitanul echipei din Galaţi a deschis scorul într-o victorie convingătoare a Oţelului, unde a oferit și o pasă decisivă.
Eduard Florescu (FC Botoşani) - Performanță extraordinară într-un meci palpitant! A marcat un gol și a dat două pase decisive.

Atacanţi

Alexandru Pop (Oţelul Galați) - A contribuit la victoria gălăţenilor cu două reușite. Are acum șapte goluri în acest campionat.
Shayon Harrison (Politehnica Iaşi) - A marcat de două ori într-unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale etapei.
Florinel Coman (FCSB) - A marcat direct din lovitură liberă. Este al cincilea său gol din acest sezon, la care adaugă și șase pase decisive.

Antrenorul Etapei

Dorinel Munteanu (Oţelul Galați) - Oţelul a obținut o victorie importantă, care o apropie de locurile de play-off, un scop în care doar Dorinel Munteanu a avut încredere.

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu