HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Doar AUR a marcat comemorarea victimelor incendiului de la Colectiv.

Doar AUR a marcat comemorarea victimelor incendiului de la Colectiv.
Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a fost singura entitate politică care a comemorat victimele tragediei de la Colectiv, atât prin intermediul reprezentanților săi în Parlamentul României, cât și prin membrii din capitală. În cadrul ședinței Camerei Deputaților, liderul AUR, George Simion, a cerut un moment de reculegere în memoria celor care și-au pierdut viața în incendiul devastator.

"Este o zi tristă pentru România. Sunt 8 ani de la teribilul incendiu din clubul Colectiv și, pentru memoria celor care și-au pierdut viața atunci (...) vreau să vă rog să ținem un moment de reculegere", a declarat George Simion din tribuna Camerei Deputaților.

În plus, liderul AUR a publicat pe data de 30 octombrie un videoclip filmat la monumentul dedicat victimelor tragediei de la Colectiv. În acest videoclip, el a afirmat că "atâta timp cât vinovații nu vor fi identificați, cele 64 de persoane care au murit aici și mulți alți schilodiți, nu vor avea dreptate făcută. Tocmai de aceea e important ca să ne luptăm până la capăt pentru cauza noastră și pentru dreptate și pentru o țară care să-și respecte toți cetățenii".

ARTICOL SCRIS DE:
Ion Dumitrescu