HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Diana Șoșoacă a eliminat oficial pe soțul ei din partid, alături de alți patru lideri.

Diana Șoșoacă a eliminat oficial pe soțul ei din partid, alături de alți patru lideri.
Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Silvestru Șoșoacă, partenerul de viață al senatoarei Diana Șoșoacă, a fost înlăturat din S.O.S. România, formațiunea politică pe care aceasta o conduce. Conform unui anunț oficial al partidului, alte patru persoane au fost de asemenea eliminate din rândurile acestuia, inclusiv un vicepreședinte. Silvestru Șoșoacă ocupa poziția de prim-vicepreședinte în cadrul S.O.S. România.

"Comitetul Național al Partidului S.O.S. România, adunat la solicitarea organizațiilor județene într-o sesiune plenară extraordinară ce a avut loc în data de 24 februarie, la București, a hotărât următoarele:

1. Eliminarea din partid a următorilor membri: Dumitru-Silvestru Șoșoacă (prim-vicepreședinte), Mihai Rapcea (vicepreședinte), Vasile Tivadar, Adrian Pinoșanu și Mustăciosu Silviana. În cazul lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă decizia s-a luat cu 43 de voturi pro și două abțineri; senatorul Diana Iovanovici Șoșoacă, lidera formațiunii politice, s-a abținut de la vot. 2. Excluderea lui Marcel Viziteu, vicepreședinte și membru fondator, din Biroul Executiv Central, acesta rămânând membru obișnuit al partidului. În acest caz, doamna senator Diana Iovanovici Șoșoacă a propus doar un vot de blam, dar majoritatea a hotărât eliminarea lui Marcel Viziteu din BEX. 3. Partidul S.O.S. România nu va forma alianțe pre-electorale cu PSD, PNL, USR, UDMR sau AUR. În plus, în cadrul sesiunii extraordinare a Comitetului Național al Partidului S.O.S. România s-a discutat despre organizarea campaniei electorale și strategia pentru obținerea celor mai bune rezultate la alegerile din acest an", se menționează în comunicatul S.O.S. România.

Tensiuni în căsnicie

ARTICOL SCRIS DE:
Ion Dumitrescu