HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Dezastru în Cluj: Un om și-a pierdut viața după ce autovehiculul său a lovit o conductă de gaz.

Dezastru în Cluj: Un om și-a pierdut viața după ce autovehiculul său a lovit o conductă de gaz.
Sursă foto: Primaria Brasov

Conform informațiilor oferite de ISU Cluj, un individ în vârstă de 51 de ani a pierdut viața după ce autovehiculul pe care îl conducea a intrat într-un punct de distribuție a gazului. Incidentul s-a produs miercuri, în Mihai Viteazu, o localitate din județul Cluj.

Reprezentanții IPJ Cluj au declarat că bărbatul de 51 de ani se afla la volan atunci când ar fi putut să-și piardă controlul asupra vehiculului și astfel a intrat în coliziune cu un branșament pentru furnizarea gazului, conform sursei mediafax.

Pompierii care au sosit la locul accidentului l-au extras pe bărbat din mașină. Acesta era în stop cardio-respirator, motiv pentru care i-au fost aplicate manevrele necesare pentru resuscitare.

Informațiile preliminare sugerează că incidentul ar fi putut avea loc din cauza unor probleme medicale cu care individul s-ar fi confruntat în timp ce se afla la volan.

Echipajele medicale au încercat să-l resusciteze pe bărbat, dar până la urmă acesta a fost declarat decedat chiar la locul accidentului.

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu