HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Detalii noi despre atacul violent din locuința unui afacerist sibian: Ancheta dezvăluie tortura extremă suferită de victimă / Video

Detalii noi despre atacul violent din locuința unui afacerist sibian: Ancheta dezvăluie tortura extremă suferită de victimă / Video
Sursă foto: Stiri Pe Surse

Detalii de ultimă oră legate de atacul brutal din locuința unui om de afaceri din Sibiu au fost dezvăluite de către investigatori.

Într-o conferință de presă, Tiberiu Ivancea, Șeful Poliției Județene Sibiu, a oferit informații despre investigația complexă care a condus la identificarea autorilor crimei.

"Am avut de-a face cu un incident extrem de grav", a declarat Ivancea, adăugând totuși că acest eveniment nu este reprezentativ pentru orașul Sibiu.

Echipa de polițiști a analizat imagini video provenite din peste 100 de locuri diferite, acoperind o suprafață de 10 kilometri pătrați în municipiul Sibiu și în comuna vecină Șelimbăr. În plus, au fost vizionate filmări din 67 de alte locuri, totalizând peste 1.000 de ore.

Cinci persoane - patru bărbați și o femeie - sunt suspectate. Aceștia au plecat din Dumbrăvița, județul Timiș, cu o mașină pe care ulterior au abandonat-o la Deva. Au intrat în Sibiu cu alt vehicul. Femeia a închiriat un apartament pentru trei zile și apoi ea și un bărbat au părăsit orașul, nefiind implicați direct în jaf și crimă.

Conform investigatorilor, suspecții au supravegheat casa victimei încă din noaptea de 4/5 noiembrie. Cei trei suspecți au escaladat gardul și s-au ascuns în podul unei case aflate vizavi de locuința victimei, de unde au urmărit-o.

"La 2:23 minute pe data de 6.

ARTICOL SCRIS DE:
Elena Marin