HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Descoperire surprinzătoare în cazul violului din Vaslui. Ce au aflat polițiștii despre ce s-a întâmplat de fapt?

Descoperire surprinzătoare în cazul violului din Vaslui. Ce au aflat polițiștii despre ce s-a întâmplat de fapt?
Sursă foto: islamic-relief.org.uk

Mădălina, o femeie de 23 de ani și mamă a patru micuți, a depus plângere la Poliție susținând că a fost victima unui viol comis de un individ care i-a pătruns în locuință în miez de noapte, a imobilizat-o și a abuzat-o în prezența copiilor. Cu toate acestea, concluziile raportului medico-legal nu confirmă acuzațiile ei.

Imediat după incident, tânăra l-a contactat pe soțul său pentru a-i relata ororile prin care tocmai trecuse. Potrivit declarațiilor ei, evenimentul traumatizant s-ar fi petrecut în noaptea dintre luni și marți, în localitatea Murgeni din judeţul Vaslui.

În urma examinării efectuate de specialiștii de la Institutul de Medicină Legală s-a stabilit că Mădălina nu pare să fi fost supusă unei agresiuni sexuale. Conform experților, existența unui act sexual este certă, dar acesta pare să fi avut loc cu consimțământul ambelor părți.

Reamintim că Mădălina susţine că în noaptea dintre 30 și 31 octombrie, aproximativ la ora 2:00 dimineața, un bărbat ar fi intrat fără drept în casa ei unde se afla doar cu cei patru copii, a imobilizat-o și ar fi violat-o în mod brutal chiar sub ochii micuților, cu vârste cuprinse între 1 și 5 ani. După comiterea faptei, presupusul atacator ar fi ameninţat-o pe Mădălina cu moartea dacă dezvăluie ce s-a întâmplat.

Înspăimântată, tânăra l-a sunat pe soțul său care se afla în Anglia pentru muncă și i-a povestit „umilința” prin care a trecut. Acesta a contactat un frate de-al său, care susține că a găsit-o pe femeie speriată și cu hainele sfâșiate.

„La data de 31 octombrie 2023, ora 02.43, Poliția Orașului Murgeni a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o femeie în vârstã de 22 de ani, din Murgeni, ar fi fost victima unui abuz sexual dupã ce un bãrbat ar fi pãtruns fărã drept în locuința acesteia. În plângere a fost indicată și o persoană bãnuitã de comiterea infractiunilor sesizate, un bãrbat în vârstã de 23 de ani, din Murgeni. În cauzã sunt efectuate cercetãri sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de viol și violare de domiciliu, pentru stabilirea împrejurãrilor în care s-au produs faptele sesizate și dispunerea mãsurilor legale”, au declarat reprezentanții IPJ Vaslui.

ARTICOL SCRIS DE:
Dan Petrescu