HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Dana Budeanu afirmă într-un verdict: 99% dintre celebritățile din România consumă droguri

Dana Budeanu afirmă într-un verdict: 99% dintre celebritățile din România consumă droguri
Sursă foto: captura Facebook

Valul de reacții continuă după scandalul cu influencer-ul Dorian Popa, care a fost surprins de forțele legii sub efectul drogurilor. INML a confirmat deja prezența substanței interzise în organismul său. Dana Budeanu, cunoscută pentru pozițiile sale tranșante, nu s-a abținut de la comentarii.

Dana Budeanu, întrebată cum este posibil ca o personalitate publică să ignore campania anti-drog derulată de instituțiile statului și să se afișeze în starea aceasta în public, a declarat: „E ca la arestări, până ți se întâmplă ție. Nu mai gândești. Iar când ești dependent... Chestia asta ajunge să facă parte din stilul de viață. Toată lumea se vede Mick Jagger. În primul rând, cu ce vă drogați voi în România, de mare risc, cocaină etc., nu e nici măcar pură, e o nenorocire, te distrugi efectiv fizic, definitiv. Dar nici această educație nu există la noi, instagramul este și mama și tata astăzi pentru starletele care se identifică cu ăia de pe-afară. Ăia de pe-afară au un întreg sistem în spate, au echipe care îi smulg din tumultul drogurilor și îi bagă prin clinici. La noi, lucrul acesta nu se întâmplă. Ăștia umblă drogați pe stradă, li se spune să stea liniștiți și îi prinde poliția la volan.”

Atât Victor Ciutacu, cât și Dana Budeanu critică faptul că acești consumatori nu se limitează la a-și satisface dependența în intimitatea casei lor, ci ies în public și pun în pericol alte vieți. „În străinătate există un volum mult mai mic de vedete prinse la volan. E foarte important, pentru că la volan poți să omori pe cineva, pentru că nu mai ești conștient. (...) Doar că de ăia auzi benign, pentru că auzi de ei că se internează la dezintoxicare, nu au omorât oameni. Bă, nici cultura de-a te droga nu există la noi! Stai, mă, în casă, droghează-te până crăpi și lasă-ne în pace, dar nu ieși pe stradă să omori oameni!”.

ARTICOL SCRIS DE:
Ion Dumitrescu