HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Constantin-Ciprian Carapcea este noul manager al Spitalului Clinic de Obstetrică Ginecologie "Dr. I.A. Sbârcea" din Brașov.

Constantin-Ciprian Carapcea este noul manager al Spitalului Clinic de Obstetrică Ginecologie
Sursă foto: stiripesurse.ro

Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie ”Dr. I.A. Sbârcea” din Braşov îl are ca noul manager pe economistul Constantin-Ciprian Carapcea, care a fost director financiar contabil al spitalului începând cu anul 2015.

”Joi, 26 octombrie, acesta a preluat oficial atribuţiile de conducere pentru următorii patru ani, odată cu semnarea contractului de management încheiat cu UAT Judeţul Braşov, reprezentat prin preşedintele Consiliului Judeţean, Şerban Todorică-Constantin”, a informat joi Consiliul Judeţean Braşov printr-un comunicat de presă, conform news.ro.

După cum indică documentul menționat, contractul de management a fost semnat ca rezultat al câștigării concursului pentru funcția de manager al Maternității brașovene de către Constantin-Ciprian Carapcea, concurs care s-a desfășurat la începutul acestei luni.

”Standardul managerial este unul foarte înalt la Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie «Dr. I.A. Sbârcea», care a devenit în ultimii ani un exemplu la nivel naţional pentru serviciile medicale de înaltă performanţă ce rivalizează cu cele asigurate de unităţile spitaliceşti private. Am încredere că domnul manager va putea menţine la cote înalte ştacheta performanţei profesionale şi va reuşi să ducă la bun sfârşit proiectele investiţionale pe care le avem în implementare pe partea de modernizare şi eficientizare energetică, dar şi în ceea ce priveşte dotările cu echipamente şi aparatură medicală”, a exprimat Şerban Todorică-Constantin.

”Sunt onorat pentru încrederea acordată, mulţumesc pentru oportunitatea de a manageria unul dintre cele mai importante spitale din judeţul Braşov şi chiar din regiune, şi am încredere că împreună cu echipa de conducere şi cu sprijinul tuturor colegilor care lucrează în cadrul Maternităţii voi putea realiza criteriile de performanţă pe care mi le-am asumat prin acest contract”, a declarat noul manager.

Economist de profesie și cu experiență în administrarea sectorului sanitar încă din anul 1999, Constantin-Ciprian Carapcea a finalizat programul de perfecționare ”Management spitalicesc” la Școala Națională de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar în anul 2018.

ARTICOL SCRIS DE:
Mihai Popescu