HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Consiliul Judetean Hunedoara achizitioneaza dispozitive de testare a drogurilor: Consumul la nivelul minorilor a crescut alarmant

Consiliul Judetean Hunedoara achizitioneaza dispozitive de testare a drogurilor: Consumul la nivelul minorilor a crescut alarmant
Sursă foto: cj hunedoara

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, a anunțat că instituția va achiziționa aparate pentru testarea consumului de droguri.

"Implicare în lupta pentru combaterea consumului de droguri

Situația actuală este alarmantă: numărul copiilor și tinerilor care se confruntă cu dependența de substanțe nocive crește în mod constant, iar acest fenomen poate fi dificil de controlat fără măsuri specifice.

Am hotărât să cumpărăm două Drug Test, aparate pentru testarea consumului de droguri, pe care intenționăm să le oferim Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara. Costul total depășește 70.000 lei, prețul unui singur aparat fiind aproximativ 37.000 lei.

În colaborare cu consilierii judeţeni și membrii Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Hunedoara, am decis să donăm indemnizațiile noastre pentru ședința lunii octombrie pentru a acoperi costurile achiziţionarii celor două Drug Teste. De asemenea, administratorul public va contribui cu o parte din salariul său - el face parte din echipa managerială a CJ Hunedoara.

Vreau să îmi exprim recunoştinţa faţă de membrii ATOP Hunedoara care au evidenţiat necesitatea achiziţionării de drug teste pentru județul Hunedoara și ne-au trimis o cerere în acest sens. De asemenea, le mulțumesc colegilor consilieri județeni care au înțeles importanța acestei inițiative.

Cred că niciun efort nu este prea mare pentru a ne implica în combaterea acestui fenomen alarmant al consumului de droguri care face ravagii, mai ales, printre tineri".

ARTICOL SCRIS DE:
Mihai Popescu