HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Conflictul dintre Rareș Bogdan și Marcel Ciolacu persistă. Liberalul a răspuns după ce prim-ministrul l-a etichetat ca fiind mitocan și întreținut.

Conflictul dintre Rareș Bogdan și Marcel Ciolacu persistă. Liberalul a răspuns după ce prim-ministrul l-a etichetat ca fiind mitocan și întreținut.
Sursă foto: Digi24

Într-o apariție recentă la B1 Tv, europarlamentarul Rareș Bogdan a subliniat că nu simte nevoia să se reconcilie cu prim-ministrul Marcel Ciolacu, dar este obligat să colaboreze cu acesta.

Rareș Bogdan a remarcat că insulte precum "mitocan", "nesimțit" „sunt utilizate atunci când nu mai poți găsi alte cuvinte pentru a te exprima” și a profitat de ocazie pentru a menționa și alți membri ai Partidului Social Democrat care l-au criticat în mass-media recent.

„Eu nu am făcut vreo aluzie la competențele lui Romașcanu, sau la inteligența lui, sau la cât de eficient sau ineficient ministru al Culturii a fost. N-am adus în discuţie nici pe Tudose pentru că nu e treaba mea să jignesc. Nici măcar prim-ministrului nu-i spun vreun nume. Limba română este incredibil de bogată și argumentele ar trebui să fie cele care contează, nu insultele. Atunci când îți lipsesc argumentele și vocabularul tău nu este suficient de vast pentru a utiliza limba română în toată splendoarea ei, atunci te rezumi doar la injurii”, a declarat Rareș Bogdan.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu l-a catalogat pe europarlamentarul Rareș Bogdan ca fiind un mitocan, acuzându-l că „distrug” o coaliție „doar cu știri false”.

„Noi am stat în şedinţa de coaliţie de luni aproape cinci ore. Atâta timp cât cinci ore nu ai comentat nimic, dimpotrivă şi după câteva ore ieşi în spaţiul public încercând să acoperi un gest nefericit - că mergi cu ceas de 30.000 de euro la piaţă să cumperi pătrunjel...să distrugi o coaliţie, doar cu ştiri false, încât să acoperi ştirea despre tine, înseamnă că eşti...iresponsabil. Înseamnă că eşti mitocan”, a afirmat Ciolacu.

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu