HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Ciucă explodează în urma tentativelor PSD de a racola primari liberali: Este o problemă de respect și onestitate în cadrul coaliției

Ciucă explodează în urma tentativelor PSD de a racola primari liberali: Este o problemă de respect și onestitate în cadrul coaliției
Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Șeful PNL, Nicolae Ciucă, a exprimat joi părerea sa referitoare la atragerea primarilor liberali de către PSD. Acesta a menționat că este vorba despre o problemă de respect și sinceritate în cadrul coaliției, care ar trebui să fie reciprocă. La fel ca într-un dans de cuplu, ambii parteneri trebuie să se miște în același ritm. De asemenea, Ciucă a adăugat că primarii care decid să părăsească partidul sunt aceia care au avut un comportament similar în trecut.

"Este o chestiune de respect şi onestitate în interiorul coaliţiei, care trebuie să se manifeste de ambele părţi, ca la orice dans în pereche e nevoie ca amândoi să danseze în acelaşi ritm", a afirmat șeful PNL, Nicolae Ciucă, referitor la atragerea primarilor liberali de către PSD. Preşedintele PNL a adaugat că "primarii care pleacă sunt acei primari care de-a lungul timpului au mai avut astfel de atitudini".

Cu privire la fidelitatea membrilor partidului, Nicolae Ciucă este convins: "Sunt convins că primarii Partidului National Liberal care cu adevărat cred în valorile liberale vor rămâne şi vor fi alături de noi".

În ceea ce privește un posibil acord între partide cu privire la aceste racolări, răspunsul lui Ciucă a fost: "Când au funcţionat înţelegerile acestea între partide?".

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu