HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Ciucă afirmă că modernizarea și investițiile în țară trebuie să persiste în anul următor.

Ciucă afirmă că modernizarea și investițiile în țară trebuie să persiste în anul următor.
Sursă foto: Facebook

Conducătorul PNL, Nicolae Ciucă, subliniază că progresul țării și investițiile trebuie să se mențină în anul următor. "Trebuie să le explicăm oamenilor că viziunea liberală este cea care le va asigura familiilor din România un trai mai bun aici, acasă", le-a transmis el membrilor partidului din județul Satu Mare.

"Am finalizat vizita de astăzi la Carei cu o întâlnire plină de emoție alături de membrii liberali sătmăreni. Alături de secretarul general al PNL, Lucian Bode, președinta OFL, Nicoleta Pauliuc, și gazda noastră, președintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma, am avut un dialog constructiv cu aleșii locali și echipa liberală de aici. I-am încurajat pe colegii noștri să vorbească liber și cu mândrie despre realizările guvernului liberal din ultimii 4 ani. Efectele muncii noastre sunt vizibile: am dezvoltat România și putem discuta despre acest lucru cu sinceritate și curaj. În anul guvernarii din 2022, produsul intern brut al României a crescut cu 49 de miliarde de euro, aproape cât valoarea totala a produsului intern brut în 2004. Noi, liberalii,suntem cei care au pus bazele pentru ca România să depășească deja în 2022 PIB-ul Ungariei și pentru a crea premisele ca, în 2025, să putem depăși PIB-ul Poloniei. Dacă vom continua în același ritm am încredere că, în câțiva ani, vom putea ajunge la un PIB de 500 de miliarde de euro", a punctat Nicolae Ciucă, miercuri, într-o postare pe Facebook.

El a accentuat că progresul trebuie să se mențină.

"Anul următor este un an în care modernizarea țării și investițiile trebuie să continue și trebuie să le explicăm oamenilor că viziunea liberală este cea care le va asigura familiilor din România un trai mai bun aici, acasă", a declarat Ciucă.

ARTICOL SCRIS DE:
Mihai Popescu