HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Ciucă: Ne identificăm ca fiind partidul care vine în ajutorul celor aflați în situații dificile sau care au nevoie de sprijin.

Ciucă: Ne identificăm ca fiind partidul care vine în ajutorul celor aflați în situații dificile sau care au nevoie de sprijin.
Sursă foto: PNL/ Facebook

Nicolae Ciucă, liderul Partidului Național Liberal (PNL), susține că formațiunea sa este reprezentată de "oamenii activi care doresc să performeze și să dezvolte comunități", dar și de "formațiunea care îi ajută pe cei aflați în impas sau la nevoie".

Într-o postare pe Facebook, el a declarat: ”M-am bucurat să fiu în această seară alături de colegi, la Gala Liberală Maramureş 2023. Este un eveniment important pentru partid, în care se premiază performanţa şi sunt ajutaţi cei aflaţi în nevoie, aceste două dimensiuni reflectând identitatea PNL. Pe de o parte, suntem partidul oamenilor activi care doresc să performeze şi să dezvolte comunităţi. Pe de altă parte, suntem formaţiunea care îi ajută pe cei aflaţi în impas sau la nevoie”.

De asemenea, Nicolae Ciucă a menționat că premiul pentru cel mai mare exportator din România cu capital românesc a fost acordat companiei Aramis Group Baia Mare, fondată și condusă de Vladimir Iacob.

"Este vorba despre cel mai mare producător de mobilă din ţară, cel mai important angajator din Maramureş şi prima companie din judeţ care a intrat în top 50 exportatori, încă din 2018. Tot în această seară, în cadrul evenimentului, am oferit sprijinul nostru unei familii încercate, care nu se lasă însă învinsă de greutăţi şi care luptă să răzbească cu propriile forţe. Este vorba despre o doamnă de 82 de ani, care îşi creşte de una singură doi nepoţi, cel mic având nevoie de îngrijiri medicale de specialitate", a explicat președintele PNL.

În final, el a adus mulțumiri președintelui Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, "pentru lucrurile bune pe care le face" pentru județ și "cele peste două miliarde de euro aduși aici prin proiecte vitale pentru comunitățile din Maramureș".

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu