HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Care sunt speakerii internaționali care vor participa la `Dare to Learn`, cel mai important eveniment european dedicat învățării?

Care sunt speakerii internaționali care vor participa la `Dare to Learn`, cel mai important eveniment european dedicat învățării?
Sursă foto: Dare to Learn

Această toamnă aduce în Capitală peste 20 de lideri locali și internaționali în domeniul educației, prezenți pentru a prezenta cele mai noi descoperiri ale studiilor și cercetărilor privind practicile educaționale. În zilele de 25 și 26 octombrie, Bucureștiul va fi gazda unor dezbateri intense și a masterclass-urilor în cadrul evenimentului Dare to Learn - cel mai mare eveniment din Europa dedicat nu doar profesorilor și experților din învățământul preuniversitar și universitar, ci și trainerilor din domeniul formării continue, specialiștilor HR din companii sau corporații, specialiștilor din instituțiile locale și actorilor guvernamentali.

În plus, la "Dare to Learn" vor exista zone dedicate întâlnirilor one-to-one și networking-ului între participanți și vorbitori, precum și o zonă extinsă de expoziție dedicată partenerilor acestui eveniment (lansare de cărți, dezbateri ale autorităților, standuri cu activități ale companiilor etc.)

Cine sunt experții globali care vor fi prezenți la București

Evenimentul va fi onorat de prezența unor academicieni renumiți, inovatori în tehnologie și lideri ai transformării educației care se vor adresa atât profesorilor, cât și specialiștilor în HR din companii și corporații.

De asemenea, evenimentul Dare to Learn va găzdui o serie de masterclass-uri susținute de următorii speakeri:

Sneh Vaswani, Miko.ai: „Inteligența artificială și robotica în sprijinul dezvoltării cognitive, sociale și emoționale”
Dragoș Grigoriu, CEO și fondator SupersonaApp: „Supersona, încurajând succesul copiilor în educație la orice vârstă”
Prof. Răzvan Bologa, CEO și fondator NextLab.Tech: „Cum pregătim elevii pentru un viitor high-tech?”
[...]

ING Bank Romania este presenting partner al evenimentului.

Despre Fundația Dare to Learn

Fundația Dare to Learn este o organizație non-guvernamentală care promovează și sprijină inovarea în domeniul educației și învățării pe tot parcursul vieții, cu scopul de a elimina orice obstacol din calea învățării unei persoane. Prin abordările sale inovatoare și tehnologii avansate, Fundația își propune să minimizeze impactul constrângerilor geografice, disparități socio-economice sau cicluri multigeneraționale de eșec educațional.

Fundația Dare to Learn este inițiatorul platformei Dare to Learn, prin care se urmărește pilotarea abordărilor inovatoare în educație și susținerea desfășurării pe termen lung a evenimentului Dare to Learn în România.

Despre Teach for Romania Despre Asociația Română de Literație (ARL România)

Asociația își propune să promoveze exemple de bună practică și modele de excelență în educație, având ca obiectiv principal îmbunătățirea calității procesului de predare-învățare pentru a contribui la dezvoltarea competențelor necesare elevilor într-o societate bazată pe cunoaștere și învățare continuă. Dezvoltarea competenţelor de literaţie ale elevilor reprezintǎ o prioritate a ARL.

Despre Finnish Teacher Training Centre

ARTICOL SCRIS DE:
Dan Petrescu