HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Bucureștiul devastat de furtună: 19 copaci răsturnați și 8 mașini deteriorate de vântul intens.

Bucureștiul devastat de furtună: 19 copaci răsturnați și 8 mașini deteriorate de vântul intens.
Sursă foto: wall-street.ro

Orasul Bucuresti a fost devastat de o furtuna puternica. A rezultat in doborarea a 19 copaci și deteriorarea a 8 vehicule.

Conform datelor furnizate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență București - Ilfov, în urma condițiilor meteorologice severe, pe perioada Codului Galben, echipele de intervenție au gestionat un total de 27 de cazuri în capitală, conform mediafax.

Acestea au implicat eliminarea a 19 arbori și a 8 componente ale construcțiilor care au fost smulse de vânt. S-au înregistrat daune la 8 mașini.

In județul Ilfov s-au consemnat două intervenții pentru îndepărtarea anumitor elemente ale construcțiilor.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență București - Ilfov sugerează respectarea următoarelor precauții: - evitați adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, construcţiilor cu elemente de arhitectură ce pot fi uşor dislocate, precum şi a imobilelor aflate în construcţie - opriți activităţile desfăşurate în teren deschis sau la înălţime - asigurați-vă că ferestrele locuinţelor şi altor tipuri de construcţii sunt bine închise - nu atingeți stâlpii sau conductoarele de electricitate căzute la pământ.

ARTICOL SCRIS DE:
Elena Marin