HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Berbecii resimt nevoia de o schimbare, conform horoscopului din 15 noiembrie 2023.

Berbecii resimt nevoia de o schimbare, conform horoscopului din 15 noiembrie 2023.
Sursă foto: Reddit

Astrele din data de 15 noiembrie 2023 indică faptul că Berbecii simt nevoia unei schimbări. Tranzitul cosmic curent este în favoarea lor în acest sens. Cei născuți sub acest semn zodiacal se pregătesc să ia decizii și să facă un salt major într-o direcție la care nu îndrăzneau să se gândească până acum.

Racii caută mai multe emoții în viața lor, iar romantismul devine o prioritate pentru ei. Chiar dacă ai un suflet generos, e posibil ca oamenii să nu-și dea seama cu adevărat de forța ta.

Horoscopul zilei de 15 noiembrie 2023

Astrele din data de 15 noiembrie 2023 indică faptul că nativii vor traversa o perioadă dificilă din viața lor, dar că în final vor vedea lumina de la capătul tunelului. Unele semne zodiacale își vor da seama cât sunt de puternice. Altele își vor reevalua prioritățile și vor deschide noi capitole în viața lor. Aflați ce v-am rezervat astrele în funcție de semnul zodiacal sub care v-ați nascut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

E momentul pentru o schimbare, iar Luna Nouă în Scorpion poate fi percepută ca un semn într-o direcție pe care nu ai anticipat-o sau nu ai prevăzut-o. Lunile Noi sunt cunoscute pentru noi începuturi. În timpul celei în Scorpion, te vei simți îndemnată să faci un pas mare și curajos într-o direcție care altădată te speria. Așteaptă-te ca totul să se clarifice în următoarele trei luni.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ești pregătită să definești anumite aspecte într-o relație importantă și, în următoarele trei luni, poți începe să pui în practică metodic acele intenții. Relațiile sunt o tematică centrală pentru tine toată luna și se intensifică la sfârșitul sezonului Scorpion. Analizează-ți cele mai puternice parteneriate. Care sunt punctele lor vulnerabile?

Ce poți face pentru a-ți consolida relațiile pentru a le ridica la un nou nivel de intimitate și putere? Nu limita atenția la parteneriate romantice, deoarece această Lună Nouă poate aduce noi parteneriate.

Ești pregatit să iei nevoile tale de sănâtate mai serios și să le faci o prioritate reala. Sânatatea este una dintre cele mai mari forme de bogatie pe care le poți avea. Fără ea, vei avea dificultăți în a te bucura de toate aspectele vieții tale. În următoarele câteva luni, folosește acest timp pentru a planifica anul 2024. Ia în considerare și alte domenii din viața ta care îți aduc fericire. Energia Scorpionului este profund intuitivă și psihică.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Romantismul se află pe agenda ta și nu mai poți neglija nevoile tale. Aceasta este ceea ce îți dorești în următorul capitol al vieții tale, deci ești pregatit să le urmezi. Ești o persoană cu suflet bun, dar ceea ce oamenii s-ar putea să nu realizeze este că poți fi puternic și curajos ca orice alt semn zodiacal cardinal. Luna Nouă în Scorpion te îndeamnă să inițiezi ceva ce vrei să faci într-o relație romantică.

Leu: 23 iulie – 22 august

S-ar putea să fii gata să întemeiezi o familie sau să te muți într-un spațiu numai al tău. Pașii pe care trebuie să-i faci pentru a face acest lucru pot începe acum, când Luna Nouă își face apariția. Încearcă să nu sari în ceva care este ireversibil fără a planifica mai întâi lucrurile cu atenție. Dacă îți dorești un copil, ia în considerare implicațiile financiare, mai ales dacă unul dintre voi va trebui să stea acasă, te sfătuiește Astrology.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Conversațiile importante te ajută să clarifici situația care te ține pe loc. Luna Nouă în Scorpion va dezvălui ceea ce trebuie să știi și ce ți-a fost ascuns până acum. Acesta este un moment bun pentru a securiza datele și sistemele de internet, mai ales dacă lucrezi cu informații extrem de sensibile. Ia în considerare obținerea unui VPN pentru internetul de acasă sau începe să utilizezi WhatsApp pentru a menține mesajele criptate și securizate.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Încearcă să fii stapan pe situatie si nu te enerva instantaneu. Uită de toate provocările trecute și ia decizii care să te scape de sentimentul de vinovatie sau impresia că nu poți face anumite lucruri. Cere-i ajutorul unei persoane dragi din viața ta și poate te va ajuta să-ți clarifici gândurile. Este timpul să te pui pe primul loc și să traiesti viața la care ai visat mereu.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Este timpul să te reinventezi. Ai o Lună Nouă puternică în zodia ta care implică atât de multe alte planete. Nu poți juca la nivel mic. Te poți schimba de bunăvoie sau schimbarea ți se poate impune. Nu exista nimic pe care nu-l poti realiza. Deși eclipsa de lună din trecut s-a încheiat în timpul sezonului eclipselor Taur/Scorpion, mai ai o fereastră de timp pentru a face schimbări în viața ta.

Sagittarius: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ești atât de sinceră. Acum, același nivel de onestitate se îndreaptă spre tine și ești pregatit să acționezi. Mercur este în sectorul tău al dușmanilor ascunși, așa că s-ar putea sa privești oamenii din viața ta cu alți ochi. Astazi poate începe o perioadă de separare care duce la forța interioară și curaj.

Soarele, Marte, această Lună Nouă și Mercur sunt toate în sectorul tâu de sfârșit și vei termina lucrurile. Timpul tinde să se miște rapid spre sfârșitul anului.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ești gata să te înconjori doar de oameni care îți amplifică energia pozitivă. Nu trebuie să fii în preajma unor persoane negative sau să te reții de la visele tale. Luna Nouă în Scorpion va facilita întâlnirea cu persoane cu spirit bun, dar te va ajuta și să te îndepărtezi de relațiile care și-au atins scopul.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

E timpul să cauți un nou job sau un nou rol în cadrul companiei. Această Lună Nouă aduce posibilitati semnificativ mai bune care îți redefineșc rolul și te ajută să te pui mai bine în evidență. S-ar putea să ai nevoie de un consilier de cariera sau sa urmezi câteva cursuri pe LinkedIn pentru a-ți pune in valoare abilitatile. Acum este un moment grozav să faci lucruri care atrag atenția asupra valorilor pe care le aduci la locul de muncă.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Fii înțeleaptă. Înveți lucruri noi în fiecare zi, dar acum, lectiile vin direct din experiențele vieții. Ești aici pentru a dobândi control asupra ta, iar Luna Noua în Scorpion aduce un element de onestitate și curaj. Dacă îți place sa scrii în jurnal, foloseste acest timp pentru a-ti nota gandurile.

ARTICOL SCRIS DE:
Dan Petrescu