HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Bărbat din Vaslui reţinut pentru agresiunea asupra unui coleg de joacă al copilului său

Bărbat din Vaslui reţinut pentru agresiunea asupra unui coleg de joacă al copilului său
Sursă foto: Stiri Pe Surse

Un individ de 51 de ani, rezident în comuna Pădureni, a fost reținut și ulterior pus sub control judiciar de către forțele de ordine, după ce l-a agresat cu pumnii și picioarele pe un coleg de joc al copilului său, ca urmare a unei altercații izbucnite între copii pe un teren de sport.

"În urma investigațiilor desfășurate, polițiștii au determinat că pe un teren sportiv din localitatea Pădureni, în contextul unei dispute spontane izbucnite între copiii care jucau fotbal, tatăl unuia dintre participanți ar fi instigat la scandal, perturbând pacea publică și ar fi atacat persoana afectată, un minor din aceeași localitate, lovind-o cu pumnii și cu picioarele. Drept rezultat al agresiunii, victima a suferit leziuni traumatice care au necesitat 2-3 zile de îngrijiri medicale pentru recuperare", se menționează într-un comunicat oficial emis de reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Huşi au decis reţinerea bărbatului suspect pentru o perioadă de 24 ore.


Ulterior, la solicitarea Parchetului adiacent Judecătoriei Huşi, individul a fost adus în faţa judecătorului, care a impus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o durată de 60 de zile.

Investigațiile continuă sub supravegherea Parchetului asociat Judecătoriei Huşi, cu scopul de a determina și dovedi întreaga activitate infracțională a bărbatului.

ARTICOL SCRIS DE:
Dan Petrescu