HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Avocatul primarului Cherecheș furnizează detalii și afirmă că respectă decizia

Avocatul primarului Cherecheș furnizează detalii și afirmă că respectă decizia
Sursă foto: Facebook

Avocatul care îl reprezintă pe Cătălin Cherecheș a afirmat, într-o apariție televizată, că ultima conversație cu edilul din Baia Mare a avut loc seara precedentă, Cherecheș exprimându-se pregătit pentru orice eventualitate.

"Ultima interacțiune am avut-o ieri seară cu domnul Cherecheș, mi-a comunicat că este pregătit pentru orice  rezultat și va respecta decizia judecătorească ce va fi pronunțată.
Era un individ echilibrat care anticipa un verdict care, regretabil, părea că fusese deja decis înainte de a fi pronunțat. Aceasta a fost o percepție, să spunem.
Repet, ne supunem deciziei, dar nu putem totuși să trecem cu vederea faptul că a fost dată de un judecător incompatibil, ceea ce ridică serioase semne de întrebare asupra legalității acestei sentințe", a declarat Răzvan Doseanu la B1 Tv.

Când s-a pus problema dacă Cherecheș se mai afla în țară, avocatul a răspuns: "Sper că este prezent în țară. De ce nu ar fi? Cred că se va preda cu siguranță autorităților. Cel puțin asta am discutat ieri", a adăugat avocatul.

ARTICOL SCRIS DE:
Ion Dumitrescu