HUB PRESS

s e î n c a r c ă

AS Roma avansează în semifinalele Ligii Europa după ce îi învinge pe Milan în ambele manșe.

AS Roma avansează în semifinalele Ligii Europa după ce îi învinge pe Milan în ambele manșe.
Sursă foto: Adam Lloyd

AS Roma, echipa de fotbal din Italia, a triumfat joi seara pe propriul teren în fața echipei AC Milan, cu scorul de 2-1. Acest rezultat a avut loc în manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Europa și i-a asigurat locul în semifinale, conform news.ro.

Jucătorii antrenați de De Rossi au dat lovitura rapid: Mancini a deschis scorul în minutul 12, iar Dybala a dublat avantajul la doar zece minute mai târziu, ducând scorul general la un confortabil 3-0. În minutul 31, AS Roma s-a văzut redusă la zece jucători după eliminarea lui Zeki Celik. Cu toate acestea, milanezii nu au reușit să profite de superioritatea numerică și au marcat doar un singur gol prin Gabbia (min. 85). Astfel, AS Roma s-a calificat în semifinale.

În alte partide disputate, FC Liverpool a obținut victoria împotriva Atalantei la Bergamo cu scorul de 1-0 datorită penaltiului transformat de Salah (min.7). Totuși, nu au reușit să întoarcă soarta meciului din tur și astfel italienii avansează în semifinale cu un scor general de 3-1.

Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă și după această manșă retur din sferturi. Germanii au câștigat cu 2-0 meciul tur împotriva lui West Ham, iar la Londra au fost conduși cu 1-0, urmare a golului marcat de Antonio în minutul 13. Cu toate acestea, Leverkusen a reușit să egaleze spre finalul meciului prin Frimpong (min. 89), ceea ce înseamnă că echipa condusă de Xabi Alonso va juca în semifinale împotriva Romei.

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu