HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Arestări ale unsprezece suporteri germani înainte de meciul Napoli vs Union Berlin din Liga Campionilor

Arestări ale unsprezece suporteri germani înainte de meciul Napoli vs Union Berlin din Liga Campionilor
Sursă foto: uefa.com

Daune materiale semnificative ar fi fost cauzate de aproximativ 300 de suporteri germani, care au atacat forțele de poliție cu o zi înainte de partida dintre SSC Napoli și Union Berlin din Liga Campionilor. Conform AFP, unsprezece persoane au fost reținute în urma incidentului.

O mulțime de fani germani au făcut călătoria până în Italia pentru meciul ce a avut loc miercuri între SSC Napoli și Union Berlin. Din acest grup, se pare că 300 s-au comportat violent în orașul italian. Aceștia sunt acuzați că au vandalizat autoturisme și mobilier urban înainte de a lansa un atac asupra "poliției cu pavele, bastoane, bâte de metal și lemn și artificii". De asemenea, se presupune că ei au devastat un magazin situat în Piazza Dante, conform news.ro.

Conform informațiilor furnizate de autoritățile locale, indivizii arestați erau partea a "celui mai extremist grup de susținători" ai echipei Union Berlin.

AFP raportează că unii dintre acești indivizi erau suporteri ai Borussiei Mönchengladbach, rivalul tradițional al lui Napoli și club asociat cu Union Berlin.

ARTICOL SCRIS DE:
Elena Marin