HUB PRESS

s e î n c a r c ă

ANM anunță o modificare semnificativă a vremii: prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni, conform specialiștilor.

ANM anunță o modificare semnificativă a vremii: prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni, conform specialiștilor.
Sursă foto: Agroromania

După o perioadă de o săptămână cu temperaturi tipice pentru luna noiembrie și cu multe precipitații, se așteaptă o încălzire a vremii, conform prognozei pe următoarele patru săptămâni, furnizată vineri de către Administrația Națională de Meteorologie (ANM), potrivit Mediafax.


Săptămâna 13 - 20 noiembrie

În cea mai mare parte a țării, temperaturile vor fi apropiate de cele obișnuite pentru această perioadă. Este posibil ca în zonele montane acestea să fie puțin mai scăzute, dar și ușor mai ridicate în partea sudică a țării. Cantitatile de ploaie vor depasi media la nivel național, mai ales în regiunile intracarpatice.


Săptămâna 20 - 27 noiembrie

Temperatura medie va fi similara cu cea normala pentru acest interval în toate regiunile. Precipitațiile vor fi aproximativ la nivelul celor normale pentru acest moment al anului, în majoritatea teritoriului.


Săptămâna 27 noiembrie - 4 decembrie

Valorile medii ale temperaturilor vor fi ușor peste cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi în mare parte apropiate de cele normale pentru această perioadă la nivel național.


Săptămâna 4 - 11 decembrie

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele obișnuite pentru această săptămână pe întreg teritoriul României. Precipitațiile vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

ARTICOL SCRIS DE:
Mihai Popescu