HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Angajații Casei Județene de Pensii Buzău protestează pentru salarii la nivelul celor ale colegilor lor din Casa Națională sau ANAF.

Angajații Casei Județene de Pensii Buzău protestează pentru salarii la nivelul celor ale colegilor lor din Casa Națională sau ANAF.
Sursă foto: stiripesurse.md

Salariatii de la Casa Judeteana de Pensii Buzău au organizat un protest in fata sediului, joi, solicitand o majorare a salariilor lor, similara cu cea primita de angajatii ANAF sau cei din structura centrala a Casei Nationale de Pensii, conform news.ro

Aproximativ 60 de lucratori ai Casei Judetene de Pensii Buzau au manifestat in exteriorul institutiei, exprimandu-si nemultumirile. Ei doresc o crestere salariala care sa fie comparabila cu cea a angajatilor ANAF sau a celor din cadrul central.

"Una dintre plangerile noastre se refera la salariul nostru, care nu a mai fost actualizat din 2018. Deasemenea, exista si disparitati intre veniturile noastre si cele ale colegilor nostri de la Casa Natională sau ANAF. In plus, volumul de munca pe care il gestionam la Casa de Pensii este foarte mare si nu s-au facut noi angajari. Orele suplimentare neplatite sunt o situatie obisnuita pentru colegii mei", a declarat un lider sindical al Casei de Pensii Buzau.

In timpul demonstratiei, serviciile publice au fost asigurate.

Lucratorii Casei Judetene de Pensii sunt determinati sa isi continue actiunile pana cand vor obtine rezolvarea cererilor lor.

ARTICOL SCRIS DE:
Mihai Popescu