HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Am fost într-o situație critică, transportată de urgență la spital - Relatarea unei experiențe extreme

Am fost într-o situație critică, transportată de urgență la spital - Relatarea unei experiențe extreme
Sursă foto: Sanador

Starea de bine a Alexandrei se deteriora în mod constant. În cele din urmă, a ajuns la Spitalul Clinic SANADOR, la secția de Primiri Urgențe. După un șir de investigații medicale, s-a stabilit și diagnosticul de pionefroză stângă. Pionefroza se referă la acumularea de urină purulentă într-un sistem colector renal obstruat și poate provoca pierderea rapidă și totală a funcțiilor renale, rezultând în distrugerea rinichiului. Prin urmare, dacă nu se aplică tratamentul adecvat cât mai curând posibil, pionefroza poate duce la insuficiența renală și moarte.

"Am apelat la SANADOR, eram într-o stare critică, iar mai târziu am fost transportată cu ambulanța la unitatea de primiri urgențe. După efectuarea unei ecografii renale și a unei tomografii abdominale, s-a hotărât intervenția chirurgicală urgent", rememorează Alexandra.

"Am întâlnit niște persoane pe care nu mi-am putut imagina că le voi găsi. Sunt o norocoasă! În primul rând, vreau să-i mulțumesc domnului Conf. Dr. Marcian Manu, este un expert desavarsit in domeniul sau. Datoritã lui pot să trãiesc astazi! El este medicul care își dovedește vocația în fiecare zi. Întregul personal medical a fost alături de mine, mi-a oferit curaj, am simțit îngrijire, ceea ce indică faptul că își exercită profesia cu pasiune. Nu în ultimul rând, vreau să-i mulțumesc doamnei Dr. Rucsandra Manu care m-a ajutat ani la rând cu pietrele la rinichi prin litotriție extracorporală, ESWL, fără a fi nevoie de intervenție chirurgicală", relatează Alexandra.

ARTICOL SCRIS DE:
Dan Petrescu