HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Alin Burcea afirmă că 2024 va fi anul Spaniei, după ce românii au decis să nu mai meargă în vacanţe în Egipt şi Iordania.

Alin Burcea afirmă că 2024 va fi anul Spaniei, după ce românii au decis să nu mai meargă în vacanţe în Egipt şi Iordania.
Sursă foto: bierensgroup.com

Românii au decis să nu mai călătorească în Egipt și Iordania, din cauza temerilor legate de conflictul din Israel, unde vacanțele au fost suspendate, a informat Alin Burcea, proprietarul agenției de turism Paralela 45. Acesta se află în Antalya, o destinație populară pentru turiștii români, care însă a devenit mai costisitoare anul acesta. Proprietarii hotelurilor locale intenționează să mărească prețurile și anul viitor, astfel că Burcea prevede o reducere a numărului de români care vor vizita Antalya în anul următor. El a precizat că Paralela 45 va pune accent pe Spania în perioada următoare, cu planuri de a lansa zboruri charter din Tenerife și Gran Canaria, dar și din Faro, Portugalia. "2024 va fi anul Spaniei", a declarat el.

Vacanțele în Israel nu mai sunt disponibile.

”Israelul a fost anulat. Era clar că nu mai merge...
Acesta este un fragment din declarațiile lui Alin Burcea adresate presei românești la un eveniment organizat în Antalya.

În ceea ce privește turismul în Europa de Vest, unde au avut loc recent proteste, proprietarul Paralela 45 afirmă că încă există cerere pentru aceste destinații, dar la un nivel mai scăzut.

”Au fost amenințări cu bombă în Paris...
Acestea sunt cuvintele lui Burcea referitoare la situația actuală din Europa.

Burcea a subliniat că pentru agențiile de turism turcești, conflictul nu este o problemă.

”Pentru operatorii turci nu există război...
Așa a descris Burcea atitudinea operatorilor turci față de conflictul din regiune.

Vânzările pe Grecia au înregistrat o creștere semnificativă, însă.

”Am pus destinații noi în Grecia...
Acesta este planul lui Alin Burcea pentru viitorul apropiat al companiei Paralela 45.

O altă țintă importantă pentru Paralela 45 este Tunisia, unde prețurile hotelurilor sunt la jumătate comparativ cu Antalya.

”Anul viitor vom avea chartere spre Tunisia din șapte orașe din România...
Aceasta este strategia pe termen lung a lui Alin Burcea pentru agenția de turism Paralela 45.

ARTICOL SCRIS DE:
Ion Dumitrescu