HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Actualizare | Doi suspecți în cazul uciderii afaceristului din Sibiu au fost localizați în Marea Britanie

Actualizare | Doi suspecți în cazul uciderii afaceristului din Sibiu au fost localizați în Marea Britanie
Sursă foto: Stiri Pe Surse

În ziua de duminică, Poliția Română a identificat doi indivizi, amândoi cu vârsta de 35 de ani, suspecți în cazul unei crime comise în Sibiu. Aceștia au fost localizați pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, mai precis în Scoția și Irlanda de Nord.

Ambii suspecți au fost descoperiți cu ajutorul colaboratorilor externi, urmare a informațiilor furnizate de către Poliția Română.

Termen modificat la instanță pentru o arestare mai promptă

Ulterior acestei descoperiri, autoritățile din România au trimis mandatele internaționale de arestare către autoritățile din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord pentru punerea lor în aplicare.

Poliția Română continuă să efectueze operațiunile necesare pentru a identifica un al treilea bărbat suspect în acest caz.

Cei doi bărbați localizați se numesc Marian Cristian Minae și Laurențiu Ghiță.

Vrem să reamintim faptul că în noaptea zilei de 6 noiembrie, un antreprenor din Sibiu a fost atacat și torturat în propria locuință. A doua zi acesta s-a stins la spital.
Vezi și: Anchetatorii de la Sibiu gafează iar: Ținute la secret, numele suspecților au fost făcute publice de un judiciarist
Vezi și: Boxerul reținut fără să fie vinovat de crima din Sibiu dă în judecată poliția: Mi-au dat cu pumnii în gură, cu picioarele. M-au luat la bătaie.

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu