HUB PRESS

s e î n c a r c ă

3 pași simpli pentru a amenaja un loc de luat masa în grădină

3 pași simpli pentru a amenaja un loc de luat masa în grădină
Sursă foto: stiripesurse.ro

1. Divideți spațiul disponibil în două părți

Prima etapă pe care o poți lua pentru a-ți aranja grădina, este să determini dimensiunile acesteia și să împarți zona disponibilă în două părți: locul de preparare a mâncării și locul unde vei servi masa. În acest fel, vei crea un spațiu eficient și bine structurat. Pentru a separa vizual cele două zone, poți selecta diferite elemente de design, precum un ecran din lemn, copaci, plante ornamentale sau flori în ghiveci.

2. Selectează mobilierul de grădină corespunzător

Când vine vorba despre zona de servit mâncarea, ai posibilitatea de a opta pentru un set de mobilier de grădină care va genera un mediu agreabil și relaxant. Alege o masă de exterior cu dimensiuni potrivite și câteva scaune, în funcție de cât spațiu ai la dispoziție.

3. Decorează fiecare zonă

Pentru decorarea grădinii tale, pentru partea unde se pregateste mâncarea poți opta pentru un decor practic. Instalează rafturi sau suporturi pentru ustensilele culinare și dacă mai ai spațiu disponibil, poți adauga câteva ghivece cu plante agatatoare. În zona unde se servește masa, poți adăuga perne decorative pe scaune și un aranjament floral pe masă pentru a crea o atmosferă plăcută. Nu uita de farfurii, pahare și alte accesorii – este recomandat ca acestea să aibă un design care se potrivește cu aspectul general al grădinii. În concluzie, separarea spațiului din grădină în două zone, selectarea mobilierului corespunzator și decorarea fiecărui spațiu pentru a personaliza zona în funcție de gusturi, reprezintă cei trei pași pe care trebuie să îi urmezi pentru amenajarea grădinii tale. Utilizează informațiile și ideile de design din acest articol pentru a obține un decor atragator și practic pentru grădina ta.

ARTICOL SCRIS DE:
Dan Petrescu