HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Zverev îl învinge pe Alcaraz în debutul său la Turneul Campionilor.

Zverev îl învinge pe Alcaraz în debutul său la Turneul Campionilor.
Sursă foto: Stiri Pe Surse

Carlos Alcaraz, jucătorul de tenis din Spania, a suferit o înfrângere în fața germanului Alexander Zverev, meciul terminându-se cu scorul de 6-7 (3/7), 6-3, 6-4. Confruntarea a avut loc luni și reprezintă prima lor întâlnire în cadrul Grupei Roșii din ediția Turneului Campionilor 2023. Evenimentul este gazduit de orașul Torino din Italia și include cei mai performanți opt jucători de tenis ai anului.

Carlos Alcaraz, clasat pe poziția a doua la nivel mondial, nu a reușit să se impună într-un meci intens care a durat aproximativ două ore și 34 de minute. Cu toate că are doar 20 de ani, acesta este primul său Turneu al Campionilor la care participă. Anul trecut, el a fost nevoit să se retragă din competiție, conform Agerpres.

De partea cealaltă, Alexander Zverev, care tocmai a urcat pe locul 7 în clasamentul ATP această săptămână, are deja două titluri la Turneul Campionilor în palmares - unul câștigat în 2018 și celălalt în 2021.

Al doilea meci al zilei de luni din Grupa Roşie îi va aduce față în față pe jucătorii ruși Daniil Medvedev (3 ATP) și Andrei Rublev (5 ATP).

ARTICOL SCRIS DE:
Elena Marin