HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Viorica Dăncilă: Este necesar să reînviem spiritul Snagov.

Viorica Dăncilă: Este necesar să reînviem spiritul Snagov.
Sursă foto: Stiri Pe Surse

Fosta conducătoare a guvernului, Viorica Dăncilă, argumentează că România are nevoie de solidaritate și de reînvierea "spiritului Snagov", episodul în care politicienii din toate partidele s-au adunat și au decis un traseu comun.

"La data de 9 noiembrie 2023, începând cu ora 17:00, Asociația FORUM ROMÂNIA în colaborare cu Partidul NOI – NAȚIUNE OAMENI ÎMPREUNĂ, a găzduit în Clădirea Senatului, Sala Constantin Stere, o întâlnire rotundă cu subiectul ”Uniți pentru pace”.

Discuția pe tema PĂCII, având o relevanță și intensitate notabile în contextul prezent, este la baza un efort patriotic ce vizează să proiecteze o altă perspectivă asupra direcției Noii Românii, în cadrul unei realități globale multipolare evidente.

Am muncit din greu cu această ocazie și sperăm că am reușit, într-o mare măsură, să readucem în actualitate spiritul de la Snagov, unde întreaga clasă politică și societatea civilă s-au intersectat pe drumul comun al interesului național.

Ieri am fost un glas, poate nu suficient de puternic,
dar este un start bun iar probabil cel mai important aspect referitor la această întâlnire rotundă despre PACE, este faptul că interesul mare pe care subiectul dezbaterii l-a generat demonstrează, evident, un anumit tip de preocupare.

Vreau să exprim mulțumiri, în mod special, tuturor celor care au înțeles semnificația unui astfel de eveniment și au decis să ni se alăture!

Vă așteptăm, în continuare, alături de NOI!”, transmite Viorica Dăncilă.

ARTICOL SCRIS DE:
Elena Marin