HUB PRESS

s e î n c a r c ă

VIDEO: Incident la Snagov între Prodanca și Reghecampf, poliția intervine în regim de urgență

VIDEO: Incident la Snagov între Prodanca și Reghecampf, poliția intervine în regim de urgență
Sursă foto: Captură video

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în centrul unui conflict, miercuri după-amiază, în Snagov, o localitate din județul Ilfov.


Pare că cei doi au reînceput disputele după ce antrenorul a acuzat-o pe fosta lui soție de vânzarea unor bunuri de valoare. Conflictul de astăzi ar fi izbucnit din cauza unui ski-jet al copilului lor, care ar fi fost dus la reparații de către Prodanca. Însă, Reghe a intervenit și a anunțat poliția.


Ce spune Poliţia

"La data de 12 iunie a.c., în jurul orei 17:47, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un bărbat, în vârstă de 48 de ani, cu privire la faptul că a găsit ambarcațiunea (Skijet), pe care o reclamase ca fiind furată din proprietatea sa, la o persoană din comuna Gruiu. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii Postului de Poliție Gruiu, care au constatat faptul că, în cadrul unei societăți comerciale, având ca obiect de activitate reparații auto și ambarcațiuni, se află skijet-ul reclamat."


În viitorul apropiat, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov vor ajunge la locul incidentului pentru a desfășura investigații în cadrul dosarului penal deschis anterior, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.


"La fața locului s-a prezentat și o femeie, în vârstă de 51 de ani, care a susținut că bunul respectiv se află în coproprietate până la soluționarea partajului."


Din primele cercetări efectuate nu au fost găsite dovezi care să confirme existența unei agresiuni fizice între bărbatul care a sesizat și femeia care a venit la fața locului.

ARTICOL SCRIS DE:
Dan Petrescu