HUB PRESS

s e î n c a r c ă

VIDEO - Secvența în care Aurel și Emil, interlopii lui Caran, sunt arestați la o festivitate în București

VIDEO - Secvența în care Aurel și Emil, interlopii lui Caran, sunt arestați la o festivitate în București
Sursă foto: Stiri Pe Surse

Forțele de ordine din București au efectuat, joi, o operațiune surpriză asupra a doi dintre cei mai notorii membri ai subculturii criminale locale.


Surse judiciare susțin că femeile erau exploatate în acest local.


"Investigatorii au stabilit că între lunile februarie și aprilie 2021, un grup de persoane ar fi format o organizație criminală specializată în traficul de persoane. Membrii acestei grupări au recrutat și găzduit mai multe femei, profitând de vulnerabilitatea lor evidentă (situația financiară instabilă, copii minori dependenți, necesitatea asigurării mijloacelor materiale pentru întreaga familie) cu scopul de a le exploata prin forțarea la prostituție și alte forme de exploatare sexuală în cadrul unui club situat în Sectorul 1 al Bucureștiului.

Aceștia le-au cerut femeilor să mențină atmosfera cu clienții clubului (prin dansuri, inclusiv nud), obținând astfel sume mari din consumație. Deoarece nu erau plătite pentru activitatea pe care o desfășurau la indicațiile administratorilor efectivi ai clubului, au fost forțate să se angajeze în acte sexuale și masaje erotice în camerele special amenajate și puse la dispoziție de suspecți, acesta fiind singurul mod în care puteau obține beneficii materiale în cadrul clubului respectiv", detaliază procurorii, conform Agerpres.

ARTICOL SCRIS DE:
Elena Marin