HUB PRESS

s e î n c a r c ă

VIDEO - Coliziune uimitoare în Constanța: Trei autovehicule și o ambulanță SMURD au fost grav avariate!

VIDEO - Coliziune uimitoare în Constanța: Trei autovehicule și o ambulanță SMURD au fost grav avariate!
Sursă foto: facebook.com

Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă în Constanța, implicând trei autovehicule și o ambulanță SMURD. Nouă persoane au fost implicate în total, dintre care trei vor fi transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Echipele de salvare din Constanța au răspuns prompt la apelul de urgență, intervenind la scena accidentului cu un vehicul de stingere a incendiilor, un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor și un echipaj de terapie intensivă mobilă. În plus, trei ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) au fost trimise la fața locului.

"Vor fi transportate la spital 3 victime conștiente din autoturisme și de asemenea, pacientul cu însoțitor din ambulanța ta, care își continuă deplasarea spre spital", a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Constanţa.

Ambulanţa SMURD se afla în misiune când s-a produs accidentul, cu semnalele acustice şi luminoase activate. Poliţiştii sunt prezenţi pe scenă şi investighează circumstanţele care au condus la producerea acestui eveniment nefericit.

ARTICOL SCRIS DE:
Ion Dumitrescu