HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Video | Membrii SAS au intervenit cu forța într-un apartament din București - Un individ a agresat-o pe sora sa și amenința cu uciderea mamei sale

Video | Membrii SAS au intervenit cu forța într-un apartament din București - Un individ a agresat-o pe sora sa și amenința cu uciderea mamei sale
Sursă foto: Stiri Pe Surse

În capitala României, ofițerii de poliție investighează un incident de violență domestică în care un bărbat este acuzat că a atacat-o pe sora sa, iar ulterior s-a baricadat în casă cu mama sa, amenințând să o rănească. Alertați de sora suspectului, polițiștii și luptătorii SAS au intervenit la fața locului, reușind să salveze femeia. Bărbatul a fost internat într-o unitate medicală specializată.

Vineri seara, o femeie a contactat Secția 8 Poliție prin intermediul apelului de urgență 112, declarând că a fost victima unei agresiuni fizice din partea fratelui ei, în propria lor casă. Din acest motiv, ea a fost nevoită să părăsească locuința. În același timp, fratele ei s-a izolat în casa împreună cu mama lor și a amenințat că le va face rău.

"Ajungând rapid la locul incidentului, polițiștii au încercat să comunice cu bărbatul respectiv. Cu toate acestea, el nu a cooperat și le-a adresat injurii. Având în vedere situația tensionată, au solicitat asistența unei echipe din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale (SAS), care a forţat intrarea în imobil și a procedat la imobilizarea bărbatului. Prin intervenţia luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Capitalei, mama bărbatului a fost salvată", a declarat sursa citată.

Ulterior, bărbatul a fost transportat la o unitate medicală de specialitate, unde s-a decis internarea sa.

Conform declarațiilor oferite de Poliție, nicio persoană implicată în incident nu a suferit vătămări corporale.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 8, pentru violenţă în familie, urmând a fi sesizată unitatea de Parchet competentă.

ARTICOL SCRIS DE:
Elena Marin