HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Viceprimarul din Tulcea a fost selectat pentru conducerea națională a PER.

Viceprimarul din Tulcea a fost selectat pentru conducerea națională a PER.
Sursă foto: Stiri Pe Surse

În cadrul unei reuniuni a Partidului Ecologist Român la Râmnicu-Vâlcea, s-a discutat despre structura teritorială și politică a partidului. Dragoș Simion, președintele Filialei Tulcea, a fost ales în Biroul Permanent Național al PER, ca Prim-vicepreședinte.

Dragoș Simion va avea responsabilitatea coordonării regiunilor de sud și sud-est ale țării, mai precis Muntenia și Dobrogea. În calitate de ecologist, principalul său obiectiv va fi Delta Dunării - promovarea și rezolvarea problemelor acesteia.

Faptul că Tulcea este un punct strategic important în contextul actualului conflict la frontieră face ca Dragoș Simion să fie cel mai indicat pentru coordonarea activității politice din zonă.

Pe lângă funcția sa în partid, Dragoș Simion este și viceprimar al municipiului Tulcea. Se distinge ca un politician muncitor și este mereu prezent printre cetățenii tulceni.


Liderii PER au declarat că Dragoș Simion intenționează să câștige primăria la alegerile din anul viitor și are tot suportul partidului pentru a-și atinge acest scop.

ARTICOL SCRIS DE:
Ion Dumitrescu