HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Un tânăr a fost prins conducând sub efectul drogurilor și cu narcotice în autovehicul.

Un tânăr a fost prins conducând sub efectul drogurilor și cu narcotice în autovehicul.
Sursă foto: Stiri Pe Surse

Duminică seară, un individ tânăr ce se afla la volanul unei mașini pe DN 39 Constanța - Mangalia a fost descoperit de către forțele de ordine sub influența drogurilor. De asemenea, în vehicul s-a găsit un plic cu substanțe narcotice, conform Agerpres.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a transmis luni, printr-un comunicat oficial, că în jurul orei 20:30, polițiștii au semnalizat oprirea șoferului care circula pe DN 39.

"Acesta era un bărbat de 26 de ani și avea ca pasager un alt bărbat, de 27 de ani. După ce s-a efectuat testarea conducătorului auto cu dispozitivul standard, au apărut indicii despre posibila prezență a substanțelor psihoactive. Precizăm că acest lucru nu constituie o probă în dosarul penal. Individul a fost dus la o unitate medicală unde a refuzat recoltarea de probe biologice pentru a stabili exact consumul unor droguri interzise. În urma controlului efectuat asupra mașinii, s-a descoperit în interior un pliculeț care conținea o substanță posibil psihoactivă", se menţionează în comunicat.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru acest caz, care a fost trimis lucrătorilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate, conform competențelor.

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu