HUB PRESS

s e î n c a r c ă
Un șofer beat a cauzat accidentul fatal din Neamț.
Sursă foto: Wikipedia

Un accident mortal în care un om a pierdut viața și alți doi au fost răniți, s-a produs în Birca, județul Neamț. Autoritățile au constatat că incidentul a fost provocat de un șofer care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma investigațiilor preliminare realizate de către polițiștii nemțeni, s-a descoperit că un individ de 33 de ani, originar din Suceava, conducea o mașină pe DJ 209 B, în localitatea Borca. Acesta a intrat în coliziune laterală cu o altă mașină condusă de o femeie de 48 de ani, din aceeași localitate. După impact, autoturismul a lovit un podeț din beton, conform sursei mediafax.

Ca rezultat al accidentului rutier, un pasager de 50 de ani din primul autoturism și-a pierdut viața. În plus, conducătorul auto și încă un pasager, în vârstă de 49 de ani, tot din același vehicul au suferit răni.

Ambii conducatori auto au fost supuși testului cu etilotestul. În cazul bărbatului din Suceava rezultatul indicând o concentrație alcoolică de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate circumstanțele accidentului, urmărindu-se posibilele infracțiuni de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

ARTICOL SCRIS DE:
Dan Petrescu