HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Un octogenar încearcă de 27 de ani să se despartă de soția sa.

Un octogenar încearcă de 27 de ani să se despartă de soția sa.
Sursă foto: Stiri Pe Surse

Un bărbat din India, care a fost despărțit de soția sa timp de aproape patru decenii și care a încercat să obțină divorțul pentru o perioadă de 27 de ani, a avut solicitarea sa de separare legală respinsă de către Curtea Supremă la începutul acestei luni, conform odditycentral.com.

Bărbatul afirmă că soția lui a optat să nu se mute cu el în Madras, preferând să trăiască alături de părinții ei și mai apoi alături de fiul lor. În ciuda numeroaselor eforturi depuse pentru rezolvarea conflictelor dintre ei, mariajul lor s-a deteriorat. Așadar, în anul 1996, Nirmal Singh Panesar a introdus o cerere de divorț la judecatoria districtului. După patru ani, acesta a primit un verdict favorabil, dar hotărârea a fost rapid anulată în urma unui apel interpus de Paramjit, care a declarat că "a făcut tot ce i-a stat în putințe pentru menținerea relației sacre".

Din acel moment, bărbatul indian care s-a pensionat din Forțele Aeriene Indiene având rangul de Wing Commander în 1990, a încercat să ajungă cu cazul său în fața Curții Supreme din India pentru obţinerea finalizarii divorţului. La începutul acestei luni, i s-a permis să aducă cazul în fața Curții Supreme, dar rezultatul nu a fost cel pe care îl aștepta. Un complet de judecată format din judecătorii Aniruddha Bose și Bela M Trivedi au hotărât că, deși mariajul lor era "iremediabil", acest fapt nu a fost suficient pentru acordarea divorțului.

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu